Spring til indhold
Badesøen 2022

Badesøen 2022

Badesøen 2022
Foto: Erling Brodersen, www.locations.dk

Tilbage på Badesøen

Efter et års pause var jeg tilbage som konferencier på hovedscenen @ Badesøen Festival i weekenden. Skønt at være en lille del af en af Danmarks mest hyggelige festivaler igen.
 
Tak til de alle optrædende, publikum, hele produktionsholdet og alle de frivillige for en hyggelig dag med god musik og positiv atmosfære!
 
Ser allerede frem til festivalen næste år!

Foto: Erling Brodersen, www.locations.dk

Det fulde line-up til Badesøen 2022:

Hovedscenen

The Lake Scenen

Avisen Live Scenen

Pop-up

Konferencier

Pressemeddelelse · 16.06.2022

Badesøen Festival fuldender diversitetsfyldt program på unik beliggenhed

Oplev et omfattende line-up af musik, underholdning og happenings på dagsfestivalen i Albertslund Friluftsbad lørdag den 6. august 2022

Badesøen Festival er med sin fantastiske beliggenhed i Albertslund Friluftsbad en unik oplevelse og det eneste kulturelle tilbud i Storkøbenhavn, der kombinerer festival og badeland. 

Her kan man glide ned ad vandrutsjebanen til lyden af live-musik fra en af festivalens to scener, blive overrasket af et pop-up-act, imens man daser under parasollerne eller få plads til fordybelse med talks i litteraturteltet.

Med sin placering blot 20 min. fra Københavns Hovedbanegård danner det udendørs badeland rammen for et alsidigt program med underholdning, musik og happenings for den nysgerrige. 

Badesøen velkurateret niche-festival

Musikalsk er Badesøen en velkurateret niche-festival, der favner kulturel diversitet. Programmet byder på alt fra dansk pop og støjrock til ikke-vestlige acts, eksperimenterende og elektronisk musik, rappere, DJ’s og drag queens. 

Spillestedsleder på Forbrændingen, Troels Kjeldgaard, udtaler om denne femte udgave af Badesøen Festival:

Vi er nu stolte af at fuldende vores program, som måske er det mest diverse program for en festival i Danmark i år. Det er booket med en grundlæggende ambition om at gøre det eksperimenterende folkeligt og indbydende, og samtidig eksperimentere med folkeligheden. At gå fra en storhittende popstjerne til en queer DJ fra Uganda – samtidig med, at vi laver unikke pop-up-koncerter, ingen forventer i et badeland. Dét, syntes vi, er det essentielle ved vores festival.

Fuldt line-up på tre scener

Festivalen er arrangeret i et samarbejde mellem Forbrændingen og The Lake Radio. I dag tilføjes de sidste navne til årets program – se det fulde line-up her:

Det byder på alt fra dansk pop til elektronisk, støjrock og drag-queens og skiller sig ud fra det øvrige festivallandskab, både i sin diversitet og ved sin særlige beliggenhed i, hvad arrangørererne kalder ”Vestegnens Mallorca”.

Arrangementet byder på tre scener, samt forskellige uventede pop-up acts, som Badesøens Saxofonoptog, synkronsvømning fra Hovedstadens Svømmeklub, og Rezwan Taha (Rest in Beats).

På de to musikscener Hovedscenen og The Lake Scenen kan man både opleve større danske navne som Baby in Vain, Tobias Rahim og FVN, men også udenlandske acts som Authentically Plastic(UG), Gaye Su Akyol (TR) og Vilde Tuv(NO).

Derudover præsenterer Avisen Live Scenen kulturpersonligheder Lucia OdoomTone Schunnesson og Viggo Bjerring. Sidst, men ikke mindst, vender komponist og speaker Allan Gravgaard Madsen, bredere kendt som Speaker-Allan fra Den Korte Radioavis, tilbage som konferencier.

Festivalen er et samarbejde

Festivalen er et samarbejde mellem Albertslundspillestedet Forbrændingen og internetradiostationen The Lake. 

Vi er nu stolte af at fuldende vores program, som måske er det mest diverse program for en festival i Danmark i år, udtaler Forbrændingens leder Troels Kjeldgaard om festivalen og tilføjer:

Det er booket med en grundlæggende ambition om at gøre det eksperimenterende folkeligt og indbydende og samtidig eksperimentere med folkeligheden. At gå fra en storhittende popstjerne til en queer dj fra Uganda – samtidig med, at vi laver unikke pop-up-koncerter, ingen forventer i et badeland. Dét, synes vi, er det essentielle ved vores festival.

Dørene åbner kl. 13:00
Sidste koncert starter kl. 22:00

Billetter kan købes her.

Om Badesøen Festival 2022

Lørdag den 6. august 2022 afholdes den 5. udgave af Badesøen Festival – by The Lake & Forbrændingen, der er lige dele musikfestival og udflugt, i og rundt omkring Friluftsbadet Badesøen i Albertslund. Friluftsbadet ligger kun 20 minutter fra Københavns Hovedbanegård og er en lille perle af et badeland – også kendt som Vestegnens Mallorca. 

Badesøen Festival er kurateret i et samarbejde mellem den eksperimenterende internetradio The Lake og spillestedet Forbrændingen i Albertslund.

Den 6. august 2022 vil man, ud over at dase i poolen med venner og familie, opleve et væld af spændende koncerter, samt små overraskelser i form af performances, talks og et omfattende pop-up-program.

Dørene åbner kl. 13:00
Sidste koncert starter kl. 22:30

Find mere info

Find mere info: http://www.badesoen.dk | Instagram | Facebook